Najnovšie recenzie zo sekcie Bonboniéry
Chutný a obľúbený produkt . Malé a príjemné lahodné potešenie ku kvetom k sviatkom ako sú narodeniny, ču meniny .. poteší a ulahodí .
- Každý jeden bonbón bol zážitok. Stačilo zjesť jeden, a nie veľa naraz. Je to skutočne hodnotný darček.
Bonbóny nám chutili aj napriek tomu, že boli niektoré roztopené a znovu stuhnuté. Poučenie - aj keď balenie bolo premyslené, termo-krabica s chladiacou vložkou, za čo dávam veľké PLUS, nedá sa na 100% spoľahnúť na kuriéra. Balík bol doručovaný až 2. deň a super balenie nevydržalo letné 30-tky.
V zime určite objednám zase :-)
vysoká kvalita a výborná chuť praliniek
- Sladké prekvapenie
Oblubene
Dobra cokolada
- Kvalitná čokoláda, veľmi chutná, vhodná ako darček
- Krasny a chutny produkt.
- Výborná chuť
- neskutocna a lahodna chut
- vhodný či už pre ženu alebo chlapa
- skvelá zmes dobrôt
Obdarvoana osoba bola spokojna, osobne som tento vyrobok neochtunala.
- Nádherne zabalené
- Veľa druhov čokoládiek
- Darčeková krabička
Čokoládky som kupovala ako darcek pre babku. Najprv som mala trochu strach, či sa v týchto teplých dňoch po ceste neroztopia. Obavy však neboli na mieste . Prišli chladené , krásne zabalené , babka mala obrovskú radosť a slzy v očiach :) určite u Vás budeme objednávať aj v budúcnosti. ĎAKUJEME
Potesi a určite sa hodi ku každej kytice.
zaručená kvalita
zaručená kvalita
Výborná bonboniéra - lahodí oku aj chuťovým pohárikom. Obrovský chutný výber rozmanitých praliniek. Možnosť pridať venovanie s vlastným textom. Obdarovaní sa veľmi tešili.
- Produkty sú celkom chutné
- Pekné balenie
- Figúrka prišla polamaná na márne kúsky
- Z popisu a zobrazenia som pochopila, že v balení sú čokoládové tabličky, ale v skutočnosti ide o plnené bonbóny
- Nálepky na produktoch (zvieracie hlavy) boli iné, ako na propagačnom obrázku v eshope
Žiaľ, produkt nesplnil účel. Očakávali sme tabličkové čokolády s obrázkami exotických zvierat. V skutočnosti ide o bonbóny obalené v horkej čokoláde, nie preferovanej deťmi.
Obrázky na obaloch sa líšili od reklamy, čo sa dosť ťažko vysvetľovalo.
Takže "darček" nepotešil.
Inak boli produkty celkom chutné, trochu menej sladké ako komerčné cukrovinky.
spokojnosť
Zobrazujem 301 - 320 zo 430 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...22 Ďalšie »